Onlangs hebben wij van Racefietsenblog.nl de nieuwe “IsoPro” en “Pepti”  energy gels van Qwin getest. In dit artikel geven wij onze mening over de nieuwe gels. Daarnaast mogen wij 2×2 proefpakketten weggegeven namens Qwin. Like onze Facebook pagina en/of tag jouw fietsmaatje in deze of deze post om kans te maken op een proefpakketje voor beide.

Qwin IsoPro

Qwin IsoPro Gel

Deze energy gel is zeer gemakkelijk in te nemen, ook tijdens de inspanning, gewoon zonder hierbij water te drinken. Hij smaakt lekker, levert snel energie en is makkelijk verdraagbaar tijdens de inspanning. Alles wat je zoekt in een energy gel, daarom is deze Qwin IsoPro gel in onze ogen een echte aanrader. Wij hebben beide smaken, Lemon en Orange, geproefd. Smaken verschillen natuurlijk maar onze favoriet was de Orange.

 

Qwin Pepti gelQwin Pepti Gel

Deze energy gel van Qwin is een echte performance gel, gericht op fanatieke (top)sporters die het maximale uit hun sportieve prestaties willen halen. Aan de energy gel is eiwit en magnesium toegevoegd die gemakkelijk op te nemen zijn door het lichaam. De toegevoegde magnesium kan zorgen voor een vermindering van vermoeidheid. Deze gel is zowel tijdens als na de inspanning te gebruiken. Het advies is wel met 150 ml water. De twee smaken die er zijn (Orange-Pineapple en Fruit Punch) hebben we weer beide geproefd, onze voorkeur gaat uit naar de Fruit Punch.

Doe mee aan de Qwin-actie!

Benieuwd naar de smaken en het effect van de energy gels van Qwin? Doe mee aan onze winactie en ontvang een proefpakketje van Qwin. Meedoen aan de winactie kan door:

 

1.5/5 - (8 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *