Heb jij wel eens gehoord van TrainingPeaks? Waarschijnlijk niet, daarom leggen wij je uit wat TrainingPeaks is en voor wie het interessant is om te gebruiken. TrainingPeaks is een ideale tool om slimme en efficiënte trainingen in te plannen.

Zelfs Professionele wielerploegen en olympiërs maken gebruik van deze tool om effectief te trainen.  Dus heb jij als wielrenner sportieve doelen die je wilt behalen en je wilt jouw trainingen naar een hoger niveau brengen? Probeer TrainingPeaks eens uit en maak een efficiënt, intelligent en effectief trainingsplan. Gratis te downloaden, bezoek de website.

trainingpeaks wielrennen

Wat zijn de mogelijkheden van TrainingPeaks?

Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden van TrainingPeaks op een rijtje gezet. Alle onderstaande functies zijn gratis te gebruiken, hiervoor moet wel een account aangemaakt worden.

  • Onbeperkt trainingen registreren
  • Synchronisatie met een onbeperkt aantal GPS en andere hartslagmeters
  • Gebruik van je materiaal bijhouden
  • Mogelijkheid om een trainer/coach jouw activiteiten bij te houden of te bekijken
  • Automatisch synchroniseren met Garmin Connect

Wil je nog meer mogelijkheden? Dan kan je kiezen voor een premium account. Maar in het begin biedt de gratis versie voldoende mogelijkheden om mooie resultaten te halen. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Bezoek TrainingPeaks.com.

2.3/5 - (7 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *