Niet iedereen heeft de luxe van een tuin, garage of een schuur. Vooral in de randstad moeten veel mensen blij zijn met een woonruimte die vaak beperkt is tot één ruimte. Toch moeten ook al die mensen hun spullen kwijt kunnen. Een kleine woonruimte inrichten met alles wat je nodig hebt is vaak erg lastig en je zal creatief met de ruimte moeten kunnen omgaan. Creatief met ruimte omgaan, daarvoor ben je bij Stasdock aan het juiste adres. Zij creëerden een racefiets ophangsysteem voor fietsen wat enig probleem van ruimtegebrek meteen oplost. In deze blog lees je er alles over.

Extra ruimte creëren

Ook mensen zonder schuur of garage kunnen hun fiets tegenwoordig veilig binnen stallen, en wel in de woonkamer! Je zou misschien denken dat een fiets in de woonkamer enorm veel ruimte in beslag neemt, maar dit hoeft zo zeker niet te zijn. Met het handige racefiets ophangsysteem van Stasdock hang je je fiets veilig en snel aan de muur. Een muur is eigenlijk een plek met enorm veel ruimte die vaak niet benut wordt. Door je fiets aan de muur te hangen, gaat er bijna geen woonoppervlakte verloren in de ruimte. Ideaal dus!

Al je waardevolle spullen op één plek

In het racefiets ophangsysteem van Stasdock is ook genoeg ruimte te vinden om belangrijke spullen zoals sleutels op een veilige plek op te bergen. Zo hoef je je nooit meer lens te zoeken naar je sleutels voordat je de deur uit moet. Voor de wielerliefhebbers onder ons: het ophangsysteem bevat ook genoeg ruimte om je helm en schoenen op te bergen. Zo kun je alles makkelijk en snel vinden op één plek!

Decoratie waar je u tegen zegt

Foto’s en schilderijen, dat is wat je doorgaans bij mensen aan de muur ziet hangen. Wielerliefhebbers hebben dan ook vaak een foto of schilderij van een fiets aan de muur hangen, om zo hun passie voor de sport te tonen. Hoe vet is het om in plaats van een foto, een echte fiets aan de muur te hebben hangen? Hartstikke origineel! De ophangbeugels van Stasdock zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd wel een kleur die bij jouw fiets of interieur past.

3.5/5 - (4 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *