Wij hebben onlangs al eens kort geschreven over de producten van Nakd in het artikel “6 gezonde supermarkt snacks voor wielrenners”.  Tijdens het fietsen is het altijd fijn als een lekker en gezond tussendoortje bij je hebt op het moment dat je trek krijgt of als je energie op begint te raken. Afgelopen week hebben wij van Nakd een pakket toegestuurd gekregen met verschillende gezonde repen en snacks, ideaal voor tijdens het fietsen.

Wij hebben de 6 repen en 3 snacks geproefd die je hierboven kunt zien op de foto. Onze favorieten smaken zijn: Strawberry, Banana Crunch, Apple Crunch en Bakewell Tart. Alle drie zijn ze ideaal voor voor, tijdens en na het fietsen. Ook de snacks zijn heerlijk en hebben een unieke smaak. De TREK Banana Bread en de Banana Crunch zijn onze twee grootste favorieten.

Maar onze nummer 1 zijn toch de Banana Crunch repen. Zelf hebben wij dan ook altijd een doosje in huis. Een doosje van vier kost €2,99 in de supermarkt. Bezoek de website van Nakd voor meer info. Gebruik de kortingscode RACEFIETSENBLOG10 voor 10% korting op je bestelling

De voedingswaarde van Nakd

voedingswaarde nakd repen

De voedingswaarde van de producten zijn met elkaar vergelijkbaar. Voor nu pakken we de voedingswaardes van de Banana Crunch repen erbij.

Nakd banana crunch

 

 

 

Deze repen hebben niet alleen een heerlijke smaak, de voedingswaardes zijn goed voor ons wielrenners. De koolhydraten in de reep geven je een energie-boost, waar de eiwitten het herstel van de spieren bevorderd.

Daarnaast zijn ze bereid met 100% natuurlijke producten, dit maakt deze repen van Nakd dé ideale snack voor sporters.

1.8/5 - (9 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *