Jawel, daar is die dan. De allereerste review op Racefietsenblog.nl! Wij zullen met enige regelmaat producten testen en reviewen. Voor onze eerste review is de Continental Grand Prix aan de beurt. De betrouwbare en breed inzetbare Continentel racefietsbanden zijn al jaren één van de meest gebruikte banden in de wielersport. Wij willen graag onze ervaring en mening over de Continental Grand Prix 4000S II in dit artikel.

Continental Grand Prix 4000S II

Continental Grand Prix 4000S II

De Continental Grand Prix 4000S II kenmerkt zich op papier door de goede combinatie van grip en lekbestendigheid, dit hebben wij ook echt kunnen merken tijdens het testen. De banden hebben grip in overvloed en rollen soepeltjes. Tijdens nat weer zal je weinig tot geen last hebben van slippende wielen. Een groot voordeel dus. Ook tijdens droge weersomstandigheden voelt het vertrouwd om met hogere snelheden door de bochten te gaan. Zonder problemen kan je meer snelheid houden door de uitstekende grip.

Met circa 220 gram zijn de banden licht van gewicht en hebben ze een uitstekende gewicht/duurzaamheid verhouding. Er zijn lichtere banden verkrijgbaar maar die hebben in vergelijking een erg matige duurzaamheid.

Conclusie over de Continental Gran Prix 4000S II

continental

Wij zijn erg tevreden met de grip, duurzaamheid, lekbestendigheid en rolweerstand van deze banden. De slogan “Get The Grip” heeft Continental met de Continental Gran Prix 4000S banden waargemaakt. De grip is echt fantastisch. Wat voor een hoog comfort zorgt. In onze ogen is dit één van de beste racefietsbanden van dit moment, een echte aanrader dus.

Net als wij overtuigd worden door de kwaliteiten van deze band? Ervaar het zelf. De Continental Gran Prix 4000S II is o.a. te bestellen bij Bol.com & Futurumshop. Gebruik deze kortingscode voor €5 korting bij Bol.com!

2.4/5 - (13 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *