Wie ben jij..?

Pro Bike Sticker biedt jou de mogelijkheid om je fiets of jouw sportgear te personaliseren met een unieke naamsticker met jouw naam, vlag en kleur naar keuze!

Wil je net als een echte pro je eigen naam op jouw bike hebben staan? Dat kan! Vanaf nu kan jij met trots laten zien dat jij de eigenaar van jouw bike bent met ProBikeSticker.

De naamsticker zijn niet alleen geschikt voor je fiets, je kunt ook al jouw andere sportgear personaliseren. Zo kan je de sticker ook op je helm, bidon, pompje of GPS-device plakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stickers die blijven zitten

Bij stickers is het natuurlijk van groot belang dat ze blijven zitten. Zeker met de verschillende weersomstandigheden die je op de fiets trotseert is het niet altijd vanzelf sprekend dat een sticker goed blijft zitten. De naamstickers van ProBikeSticker zijn uitgebreid getest en blijven enorm goed plakken in alle omstandigheden. Ook niet geheel onbelangrijk.. bij het verwijderen van de sticker blijven er geen lijmresten achter.

De stickers worden aangeboden in drie pakketten: Lite (€9,95), Pro (€16,95) en Premium (€21,95). De verzending is gratis. De Pro en Premium stickers hebben een beschermende laag en een UV-filter, dit heeft de Lite versie niet. De Pro stickers zijn het meest populair en zijn dan ook door ons aangeraden.

Protection kits

Naast het personaliseren van je racefiets door middel van een naamsticker biedt ProBikeSticker ook hoogwaardige beschermstickers. Deze protection kits beschermen jouw bike onder andere tegen opspattend vuil, steenslag, klapperende ketting, krassen, UV stralen, vocht en vuil. Doordat de beschermstickers gemaakt zijn van het beste materiaal bieden ze perfecte bescherming!

Kortingsactie

Speciaal voor de volgers van Racefietsenblog hebben we een mooie kortingscodeactie opgezet.  Zo kan met korting jouw eigen naamstickers bestellen. Door kortingscode “Racefietsenblog” te gebruiken krijg je direct 10% korting op de volledige bestelling. (geldig tot 31 juli 2018 ) Ga direct naar de website van ProBikeSticker en profiteer van de korting!

Sponsor van Lotto Jumbo

Oja! Sinds 2015 is ProBikeSticker official supplier van de naamstickers voor Team LottoNL-Jumbo. Wij zijn er enorm trots op dat wij partner zijn van deze Nederlandse wielerploeg. Zo kan je tijdens de Tour de France, de Giro d’Italia en de Vuelta a España toprenners als Robert Gesink, Dylan Groenewegen, Bram Tankink en Steven Kruijswijk rond zien fietsen met naamstickers op hun frame, helm en wielen.

2.8/5 - (12 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *