Mensen maken steeds meer gebruik van elektrische fietsen. Ook de racers proberen deze markt te betreden met mooie elektrische racefiets varianten. Voor een racefiets is het belangrijk dat alles perfect werkt zodat jij je enkel hoeft te focussen op de race zelf. Hier zijn de mooiste racefietsen voor je op een rijtje gezet.

1. Trek Domane+

Deze elektrische fiets geproduceerd door Trek is een erg mooie fiets gemaakt van hoge kwaliteit. De fiets heeft een goede ondersteuning geproduceerd door Bosch. Daarnaast maakt de fiets gebruik van een geïntegreerde verlichting en heeft het ruimte om dikkere banden toe te voegen.

2. Pinarello Nytro

Pinarello is een Italiaans merk dat er erg lang in de racefietsen industrie zit. Deze fietsen zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zijn zelfs gekwalificeerd voor de Tour de France. Nu komt het merk ook met een elektrische variant die te verkrijgen is met verschillende uitvoeringen. Prijzen kunnen oplopen tot wel 11 duizend euro. De fiets is makkelijk op te laden met laders en accu’s van fietsaccuwinkel ebikeaccu.

3. Bianchi Aria E-Road

Deze elektrische fiets komt van een Italiaans merk die de fiets zo hebben ontwerpen dat het niet eens meer lijkt op een elektrische fiets. Alles is goed verborgen gehouden in het frame van de fiets. De enige manier om op te merken dat het een elektrische fiets is door naar de aan en uit knop te kijken op het frame. De fiets is ook heel erg licht. Met de extra elektrische onderdelen is de fiets slechts 3,5 kilo zwaarder geworden.

4. Focus Paralane

Deze Duitse racefiets is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan de prijs oplopen tot wel 11 duizend euro. De fiets maakt gebruik van de uiterst betrouwbare Fazua motor. Daarbij heeft het frame de mogelijkheid om allerlei apparaten toe te voegen als de Bosch Display Intuvia om alle statistieken bij te houden.

5. Isaac Proton Hybrid

Deze speciale fiets is zowel elektrisch als normaal gebruiken. De accu is namelijk makkelijk te verwijderen waardoor je flink wat kilo’s lichter bent. Met deze fiets ben je dus erg flexibel wanneer je vaak wil afwisselen van tussen elektrisch en normaal racen. De fiets maakt gebruik van een mooie carbon frame en DT Swiss wielen.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *