Als wielrenner in hart en nieren kan het lastig zijn om je wielrenfiets te moeten laten staan tijdens de zomervakantie. Heb jij nog geen vakantie gepland voor de aankomende zomervakantie en heb je er moeite mee om je fiets te laten staan? Kies dan eens voor wat anders en ga met je racefiets op vakantie!

Een fietsvakantie met je racefiets is de perfecte vakantie voor iedere wielrenliefhebber. Fietsen langs prachtige natuurgebieden en adembenemende bergketens maken er ongetwijfeld een spectaculaire vakantie van.

Lange afstanden en schitterende omgevingen

Ga je op fietsvakantie met je racefiets dan zal je je nooit vervelen. Dergelijke fietsvakanties zijn van dag tot dag gepland en er is voor gezorgd dat elke route voorzien is van goede wegen. Gedurende je fietsvakantie zal je langs de mooiste gebieden komen, gebieden waar menig wielrenner enkel van kan dromen.

Daarbij is een sportieve vakantie als een fietsvakantie natuurlijk ook erg gezond. Niet alleen de lichaamsbeweging is goed voor ons lichaam, ook die schone berglucht is eens wat anders dan al die uitlaatgassen in Nederland. Na de uitgestippelde routes gefietst te hebben overnacht je in hotels middenin de mooie natuurgebieden.

Alles is voor je geregeld

Als je op vakantie gaat wil je zo min mogelijk tijd besteden aan het regelen van vervoer, overnachtingen, routes en ga zo maar door. Gelukkig heb je daar met een fietsvakantie geen last van. De fietsvakanties zijn zorgvuldig gepland en uitgestippeld, zodat jij geen enkele aandacht hieraan hoeft te besteden.

Populaire bestemmingen

Menig wielrenner die op zoek is naar een fietsvakantie wil een beetje uitdaging. Een dergelijke vakantie doe je niet elk jaar en als je het dan een keer doet wil je het gelijk goed doen. Je kunt je daarom wel voorstellen dat landen als Frankrijk, Spanje en Italië gewilde bestemmingen zijn.

Deze landen kenmerken zich onder andere door hun prachtige bergketens, mooie natuurgebieden en (in de juiste periode) heerlijk warme temperaturen. De perfecte ingrediënten voor een geslaagde fietsvakantie met je racefiets!

5/5 - (1 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *