Ga jij vaak op pad met je racefiets? Dan is een telefoonhouder ideaal. Je kan je smartphone gebruiken als navigatie, ideaal voor als je lang onderweg bent en niet zo goed weet hoe je het beste kan fietsen. Of gebruik andere handige apps terwijl je fietst. Het is natuurlijk gevaarlijk om je telefoon in je hand te houden tijdens het fietsen daarom is het handig als je een goede telefoonhouder installeert op je fietsstuur. Maar nou zal je je wel afvragen wat voor een telefoonhouder dan het beste is.

Wij hebben de vijf beste telefoonhouders voor op je racefiets op een rijtje gezet. Zo kun jij weloverwogen een keuze maken welke telefoonhouder fiets voor jou de beste keuze is.

Tip 1: Vebics telefoonhouder universeel

Deze telefoonhouder is top voor op je racefiets. Met wielrennen zal je vaak viezigheid en regen op je pad krijgen. Deze telefoonhouder is waterdicht en beschermt je telefoon tegen nattigheid en vuil. Ook is er ruimte om een powerbank mee te nemen, zo kan je lekker lang op pad.

Tip 2: Vebics compacte telefoonhouder

Deze telefoonhouder van Vebics is iets minder uitgebreid dan de bovengenoemde maar zeker niet minder goed. Bijna alle telefoons passen erin en de houder is super makkelijk te monteren, met behulp van een bijgeleverde video heb je hem zo geïnstalleerd, je hebt er niet eens gereedschap bij nodig.

Tip 3: GUB G86

Deze aluminium houder is super stevig en houd je telefoon ook op wat ruiger terrein goed op zijn plek. Er zit geen waterdichte hoes of iets bij dus houd daar wel rekening mee als je in vies weer op pad wilt gaan. Deze houder is ook op vrijwel elke fiets wel te monteren, dat is super handig als je eens van fiets verwisselt. Deze telefoonhouder is verkrijgbaar in de webshop van Smartphonehoesjes.nl.

Tip 4: Floveme telefoonhouder

Deze telefoonhouder is wederom ook voorzien van stevig materiaal waar je je telefoon veilig in kan vast zetten en is ook nog eens flexibel zodat je je telefoon in verschillende hoeken en houdingen kunt plaatsen.

Tip 5: Quad Lock telefoonhouder

Quad Lock heeft super stevige telefoon houders die je zelfs op een motor zou kunnen bevestigen. Helaas zijn ze wel alleen geschikt voor Samsung Galaxy telefoon en Iphones dus als je een ander model hebt dan is deze houder waarschijnlijk niks voor jou. Ook deze houder is weer super makkelijk te bevestigen en zal ervoor zorgen dat je telefoon de hele tocht veilig op je stuur blijft zitten.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *