De app van de week is deze week MyFitnessPal, gewicht is natuurlijk een veel besproken onderwerp in de wielersport vandaar deze handige app. De app helpt je om op gewicht te blijven of om gewicht te verliezen.

Het belangrijkste gegeven om op gewicht te blijven of om af te vallen is om te weten wat je eet. Vele beweren te weten wat ze eten, maar dat blijkt in de praktijk toch niet te kloppen. Weinig eten betekend niet dat je weinig calorieën binnenkrijgt, je zult versteld staan van de realiteit die Myfitnesspal je laat zien. In deze app registreer je alles wat je eet, helemaal niet moeilijk.. Even de barcode scannen, hoeveelheid invullen en klaar.

Over MyFitnessPal

myfitnesspalMyFitnessPal is gratis te downloaden voor zowel IOS als Android en dient als logboek voor wat je op een dag eet en hoeveel je beweegt. Ook kan je continu je gewicht toevoegen aan de app, zodat je kan monitoren hoe je lichaam reageert op een x-aantal calorieën. Een calorie tekort als je wilt afvallen, onderhoud om op gewicht te blijven en een calorisch overschot als je sterker wilt worden.

De applicatie heeft enorm veel functies en mogelijkheden, waardoor je eigenlijk verwacht dat die betaald zou zijn. Maar hij is toch echt gratis te gebruiken. De verschillende mogelijkheden en functies ontdek je vanzelf, denk aan het opslaan van maaltijden, barcode scanner, caloriedoel calculator, activiteiten toevoegen en nog veel meer. Probeer hem gewoon eens uit, bezoek website.

2.2/5 - (5 stemmen)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *