Als je op zoek bent naar manieren om je racefiets op te bergen, dan zijn er genoeg opties. Tegenwoordig is het helemaal hip om je fietsen te verwerken in je interieur, maar er zijn ook genoeg die zoekend zijn naar een praktisch opbergsysteem voor de fiets(en). Dat bracht ons op het idee om ter inspiratie drie verschillende manieren op je racefiets op te bergen op een rijtje te zetten!

1. Ophangsysteem aan de muur

Een tijd geleden hebben we geschreven over het ophangsysteem van Stasdock. Met dit ophangsysteem speciaal gecreëerd voor de racefiets kan je al jouw fietsspullen netjes op één plek opbergen. Het ophangsysteem kan eenvoudig aan de muur gemonteerd worden en biedt de ideale oplossing om je fiets veilig aan de muur te hangen. Zo’n ophangsysteem aan de muur gaat er geen woonoppervlak verloren én het ziet er ook nog eens erg gaaf uit!

2. Fietsenberging buiten

Heb je geen ruimte in huis om je fiets op te bergen? Of past je fiets niet bij de rest van je interieur? Dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om je fiets veilig in de schuur of buiten op te bergen. Een fietsenberging voor buiten, ook wel opbergbox genoemd, kan de ideale oplossing zijn om je fiets(en) praktisch op te bergen. Deze fietsenberging kan je overal in je tuin plaatsen. Een afdekhoes voor jouw fiets kan wel verstandig zijn om je fiets extra bescherming te bieden tegen de weersomstandigheden.

3. Fietsophangsysteem met haken

Wil je jouw fiets(en) praktisch opbergen in de schuur of garage? Dan is een fietsenrek met een haken-ophangsysteem een goede optie om ruimtebesparend je fietsen op te bergen. Dit systeem kan tegen de muur gemonteerd worden, zodat je fietsen verticaal opgeborgen kunnen worden. Tussen de haken zit voldoende afstand om te voorkomen dat de fietsen elkaar raken.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *